2009. augusztus 27., csütörtök

Blackspots perfection


Írországi pályafutásunk alatt hamar kiderült, hogy nem  Peak a legjobb spot a környéken. Már a túra elején fülünkbe jutott a szóbeszéd miszerint bundoran központjától kb 10percre található Pampa és blackspots nevű két reef amelyek messze felúlmúlnak miinden más helyet.
Pampa egy nagyongyors balos veszedelem, ami csak dagályban működik, a mellette lévő blackspots pedig csak apályban. Így megfelelő szélirány esetén egész np tud az ember surfozni egy helyen. Blackspots egyébként alapvetően jobbos de létezik egy rövid, "slabby" balos része is ahol, mint a helyiek fogalmaztak, csak azon múlik hogy mennyit mész a csőben hogy milyen mélyről mersz indulni!  
A környezet botrányos.. esténként undorító szivárványokkal megtűzdelve...

Perfection


Blackspots left bottom turn by Pepi

(kb térdig ér a víz a reefen)

A jobbos hosszabb, de kisebb a slab faktor

2 megjegyzés:

Unknown írta...

Brice de Nice

~ panopeia ~ írta...

Olvasom a blogot. Azt gondolom, hogy mekkora butaság. Már megint. Mármint elfelejteni nem bezárva lenni. Nem szobában ülni. Nem hasznosat csinálni. Nem elfelejteni nem felépíteni a falat gondolatok, álmok körül is. Ha már ott van kinn, itt benn legalább ne legyen!
Már megint!!! Naivan és egyszerűen. Mostmár mérgesen is. Mármint a gondolataimra. Naivak. Meg álmodozóak meg ostobák. Meg gyerekesek. Mindig ott, a tengernél, a szélnél, és a hullámoknál vannak - lehet, hogy már megint csak nyaralni akarnak...???
Tehát ezek "haszontalan" gondolatok. Egyáltalán minek jönnek elő meg minek írom ide?
Szörfözni is haszontalan. A hasznos dolgok hasznosak vagyis a jók? Még talán jól sem érzem magam tőlük. Miért lenne jó az, ami haszontalan? A természet ennyire nem lehet ostoba. Legalább Ő nem, ha én MÁR MEGINT igen...

Szörfös szösszenet + köszönet a blogért. Meg persze a haszontalan gondolatok ébrentartásáért...;P
~~~ egy (másik) (tenger)őrült ~~~