2009. szeptember 21., hétfő

"TENSI TOUR'S" on TOUR 09!

Hála, az amúgy nem felétlenül "hűdetökjó" globalizációnak, már kishazánkban is majdnem mindenki tudja hogy mi is az a hullámszörf! Ugyan a honfoglaláskor nem voltak túl nagy tekintettél ránk, szörfösökre, azért a leglekesebbeknek nem lehet csakúgy elvenni a kedvét egy kis szörfözéstől néhány óra autóban nyomorgással. Honfitársaink nagy része valószínüleg úgy gondolja, hogy "Aki szörfös akar lenni Hawaiira kell annak menni, ott kell annak megtanulni, hogyan kell a deszkán csúszni"; pedig mindössze 2200km-re Magyarhontól található egy Hossegor névre hallgató kedves kis falucska, Franciaország déli részén , ahol holnapután kezdődik a Szörf Világkupa sorozat 7-ik állomása. Mindez csak azért lényeges, mert ebből már sejthető, hogy itt Európánban is akad azért egy-egy jó hullám! Egyre többen jönnek erre rá, és szállnak kocsiba hogy nekivágjanak a kb. 24 órás útnak, és ez az a pont a történetben amikor színrelépnek főhőseink. A "Tensi Tours" csipet-csapata, már nem először indult neki nyárvégi- őszeleji Surf tripjének. Lassan a magyar szörfscene egyik jelentős surfcrewját kezdik képezni ezek a srácok. Habár a meló, suli, és egyéb elfoglaltásgok miatt ritkán jutnak a tenger közelébe lelkesedésük soha egy percre sem veszt erejéből, és egész évben várják azt 3-4 hetet, amit Koczka Geri (Metal Bros) vezetésével a ócánnál tölthetnek. Nemrég érkeztek haza az idei túrájukról. Erről láthattok néhány képet és megjegyzést a továbbiakban.


La Familia!

A lányok is szörföznek ám , és állítólag nem is rosszul. A magyar női szörfmezőny ezzel a négy lánnyal megdpuplázódott.


Alul is és felül is Kocc vezér, aki a Kende és a Gyula tisztségét egyszemélyben tölti be a csapat szociális hálójában! Koczi már gyurogatja a snappeket!





Az ifjabbik Koczka, aki talán nem is sejti de, ha elég kicsire huzná össze magát, akkor most talán bebújhatna oda, ahova a legjobban szeretne. A TUBE-ba!


A srácok igértek egy beszámolót az útjukról, ami ha megérkezik felkerür a blogra, újabb képekkel megfűszerezve.
Addig is, Keep it real!
Hungasurf






Nincsenek megjegyzések: