2009. május 2., szombat

Medulin on fire!





A nagy tavaszi viharok szezonjában Medulin ismét kicsit kozinstensebbé válik. Csakúgy mint ősszel, gyakrabban tudunk hullámokra vadászni az Adrián. Olyan ez az időszak, mint a Hurrikán szezon a Floridai kollégák számára csak kicsibe. Kisebb tenger, kisebb viharok, kisebb hullámok.


Az egyik ilyen tavaszi vihar a múlt héten csapott le, és páran ismét lennt voltunk, hogy élvezhessük a vízfelszínre gyakorolt áldásos hatását. A crew most Rigler Mikiből,Liptay Dévből, Sticóból és jómagamból állt. Ezúttal is egynapos villám lecsapás volt, de most pár órára meghúztuk magunkat egy magyar bácsi appartmanjában, ami nagyon olcsó és kellemes volt. Reggel kaptunk egy jó török kávét, majd lenyomtuk a "Szörfös Ridehouse" Szigi papájájval a kötelező pálinkát és már 8 előtt tovább is álltunk. A hullámok terén a szokásos látvány várt minket, nem csalódtunk se negatívan se pozitívan. A képek alapján ti is láthatjátok nagyjából, hogy milyen volt a buli!

1 megjegyzés:

Unknown írta...

Tényleg nem semmi, hogy mennyire elszántak vagytok, meg milyen komolyan nyomjátok, főleg magyar viszonylataban. A hungadive film is nagyon jó, nekem nagyon tetszik. Én bő egy éve csinálom minden másnap, harmadnap, és lassanként elérem ti szinteteket. Ezért mondom, hogy Magyarországról ilyen szintre fejlődni tényleg nagyon komoly szerintem.

Egy dolgot nem értek csak és tényleg érdekelne a válasz, nem okoskodásból írom. Ha tényleg ennyire elszánt/elszántak vagytok, miért nem költöztök ki pl. Ausztráliába? Nem tudom milyen munkátok, vállalkozásotok van Magyarországon, de ha ennyire komolyan gondoljátok, itt diákvízummal simán el lehet éldegélni, meg hosszú távon itt is lehet ragadni, és minden nap a ház előtt szörfözhettek.

Tényleg érdekel, hogy miért nem költöztök ki?